Italienii anunţă că Juventus pregăteşte afacerea anului în fotbalul mondial. Cine vine, la schimb cu Ronaldo

Italienii anunţă că Juventus pregăteşte afacerea anului în fotbalul mondial. Cine vine, la schimb cu Ronaldo

Juventus caută să se despartă de Cristiano Ronaldo, iar starul portughez are mai multe variante de transfer, în vară. PSG se află în pole-position pentru a obţine semnătura lui CR7, la finalul acestui sezon.

Cele două părţi au mai fost în discuţii şi în trecut şi au în continuare o relaţie excelentă, astfel că un transfer în vară este foarte probabil, mai ales în condiţiile în care campioana Italiei vrea să scape de Ronaldo.

Juventus vrea însă să dea o dublă lovitură cu această ocazie şi să-l includă şi pe Neymar într-o tranzacţie care ar reprezenta schimbul anului în fotbal, relatează Digisport.ro.

TuttoMercatoWeb, citat de Goal.com, scrie că o astfel de mutare este posibilă, în condiţiile în care Ronaldo şi Neymar au situaţii contractuale similare. Ambii mai au înţelegeri valabile până în 2022 cu cluburile la care evoluează în prezent, iar înnoirea contractelor pare improbabilă.

Dar, atât Juventus, cât şi PSG, vor să obţină sume consistente în schimbul vedetelor lor, astfel că cele două cluburi trebuie să-i vândă pe Ronaldo şi, respectiv, pe Neymar cel târziu în vară, în momentul în care cei doi vor intra în ultimul an de contract.

Astfel, Juventus va forţa un schimb Ronaldo – Neymar, scriu italienii. Bianconerii vor trebui să achite şi o diferenţă sau să mai includă un jucător în tranzacţie, având în vedere cotele celor doi jucători. CR7 are 35 de ani şi este evaluat la 60 de milioane de euro. Neymar are 28 de ani şi este cotat la 128 de milioane de euro.

Manchester United mizează din nou pe Cristiano Ronaldo (35 de ani). Gruparea engleză este interesată de readucerea starului portughez pe Old Trafford, din sezonul viitor.

Cunoscutul jurnalist sportiv, Christian Martin, a avansat ipoteza că Manchester United este interesată de readucerea lui CR7 pe Old Trafford, din sezonul următor.

Cristiano Ronaldo a petrecut șase sezoane în tricoul „diavolilor”, între 2003 și 2009, și analizează opțiunea de a se întoarce în Premier League.

Mihaela Rotari

Share