Gesturile care au scandalizat! Doi fotbaliști de la Hertha Berlin au uitat de măsurile impuse

Gesturile care au scandalizat! Doi fotbaliști de la Hertha Berlin au uitat de măsurile impuse

Bundesliga este primul campionat european de top care s-a reluat, dar fotbaliștii au fost nevoiți să se adapteze noilor măsuri de protecție impuse de autorități.

Fotbaliștii de la Dortmund, Wolfsburg sau Leipzig au sărbătorit golurile reușite în meciurile de sâmbătă în conformitate cu noile reglementări, respectând, pe cât posibil, distanțarea socială, ceea ce nu s-a întâmplat și la Hertha Berlin, formație care a învins Hoffenheim cu 3-0.

Bucuria revenii pe gazon, care a coincis și cu victorie în fața celor de la Hoffenheim, l-a făcut pe Dedryck Boyata, fundașul celor de la Hertha Berlin, să uite de noile măsuri impuse în Germania, comunică digisport.ro.

La finalul partidei de sâmbătă, fotbalistul belgian l-a pupat pe coechipierul Marko Grujic, iar imaginea s-a viralizat rapid pe rețelele de sociale, suporterii scoțând în evidență diferența dintre cele întâmplate la Dortmund, unde Erling Haaland, Raphael Guerreiro și Thorgan Hazard s-au bucurat rezervat, și momentul surprins pe gazonul arenei din Hoffenheim.

MjFhZGJjZjQzZTM1MjgyZDg1NDc0YzJmYTU=.thumb

În urma victoriei din runda a 26-a, Hertha Berlin a urcat pe locul 11 în clasamentul din Bundesliga, cu 35 de puncte.

Mihaela Rotari

Share