Franck Ribery este noul jucător al Fiorentinei! Reacţia antrenorului Vincenzo Montella

Franck Ribery este noul jucător al Fiorentinei! Reacţia antrenorului Vincenzo Montella

Franck Ribery este noul jucător al Fiorentinei. Gazzetta dello Sport a anunţat că tratativele dintre club şi jucător s-au încheiat cu succes. Ceea ce acum o lună părea un zvon greu de necrezut, a devenit acum realitate, informează OFICIAL.

Primele contacte dintre fotbalist şi gruparea din Serie A au început pe 13 iulie, iar directorul sportiv al Fiorentinei, Daniele Prade, a reuşit să reducă din pretenţiile salariale ale francezului, considerate prea mari.Apoi şi soţia lui Franck Ribery, Wahiba, şi-a dat acordul pentru mutarea în Italia. Miercuri este programată vizita medicală pentru noua achiziţie din atacul trupei lui Vincenzo Montella, relatează digisport.ro.

„Sunt gata să ofer o masă celor din conducere dacă îmi aduc un fotbalist cu o asemenea carte de vizită”, promisese antrenorul Fiorentinei.

Franck Ribery rămăsese liber de contract după ce s-a despărţit de Bayern – francezul de 36 de ani nu a dus lipsă de oferte. PSV Eindhoven, unde antrenor este fostul coechipier şi prietenul său, Mark van Bommel, Franck era în pole position pentru semnătura sa. De asemenea, banii din China şi zona Golfului păreau tentanţi pe final de carieră.

Ribery are 21 de trofee cucerite cu Bayern Munchen, printre care UEFA Champions League din 2013, o Supercupă a Europei şi 8 titluri de campion în Bundesliga. Fotbalistul a trecut pe la 7 cluburi de la începutul carierei sale la Boulougne, printre care şi Galatasaray, pe când era antrenor Gheorghe Hagi.

Doina Secrieru

Share