(FOTO) Ed Sheeran, îmbrăcat în tricoul naționalei României! A făcut spectacol pe Arena Națională din București

(FOTO) Ed Sheeran, îmbrăcat în tricoul naționalei României! A făcut spectacol pe Arena Națională din București

Ed Sheeran a oferit ieri un concert fanilor din România, pe Arena Națională. Cunoscutul cântăreț englez a urcat pe scenă îmbrăcat cu tricoul echipei naționale al României și i-a încântat pe cei prezenți.

Intrerpretul a cântat cele mai cunoscute piese ale sale în fața a peste 50.000 de oameni, iar stadionul a fost arhiplin, relatează digisport.ro.

De menționat că, Ed Sheeran este un fan al sportului. Pe lângă echipa națională a Angliei, cântărețul are o preferată și la nivel de club. Fanii lui au crezut că englezul ține cu Chelsea, pentru că tatăl său este un fan al „albaștrilor”, dar presupunerea nu a fost una corectă. Interpretul a crescut în Ipswich și este un fan al echipei din oraș, pe care merge să o susțină destul de des pe stadion.

„Am crescut în locul numit Ipswich și țin cu echipa din oraș. Îmi place să mă uit la fotbal, dar tata este fan Chelsea. Îmi place să merg cu el la meciuri”, a spus Ed Sheeran.

Nu este ceva neobișnuit ca englezul să poarte tricoul echipei naționale a țării în care are concert. Spre exemplu, cântărețul a avut un concert în Argentina, unde a îmbrăcat tricoul naționalei lui Leo Messi.

Jmhhc2g9ZjFhOTY3MGIwODFhNmU0N2RhYzhiNjdlYTkxYTdlNmY=.thumb

Doina Secrieru

Share