Fernando Torres s-a transferat în Japonia, după despărţirea de Atletico Madrid

Fernando Torres s-a transferat în Japonia, după despărţirea de Atletico Madrid

Fernando Torres îşi va continua cariera în Japonia. Atacantul spaniol a anunţat că noua sa echipă va fi Sagan Tosu, penultima clasată din J League după 15 etape.

„Sagan Tosu a fost printre primele cluburi care s-au arătat interesate de mine. Apreciez insistenţa lor. M-au convins cu proiectul lor sportiv şi cultural”, a explicat Torres motivele pentru care a ales oferta niponilor, relatează digisport.ro.

După despărţirea de Atletico, de la finalul sezonului trecut, fostul „internaţional” spaniol, acum în vârstă de 34 de ani, a mai fost curtat de echipe precum Sydney FC şi Chicago Fire.

Fostul atacant al lui Atletico Madrid, Liverpool, Chelsea şi Milan a contribuit la titlul mondial cucerit de Spania în 2010 şi cele europene din 2008 şi 2012.

Fernando Torres a marcat 38 de goluri în 110 meciuri pentru naţionala Spaniei, iar pentru Atletico Madrid şi Liverpool a înscris 82, respectiv 65 de goluri.

Torres a punctat de zece ori în ultimul său sezon pentru Atletico, în care a cucerit Europa League, după ce câştigase cu Chelsea Liga Campionilor, Europa League şi Cupa Angliei.

Mihaela Rotari

Share