„Era Frenkie de Jong a început”. Primele declarații ale olandezului după ce s-a pozat în tricoul Barcelonei

„Era Frenkie de Jong a început”. Primele declarații ale olandezului după ce s-a pozat în tricoul Barcelonei

„Era De Jong a început la Barcelona” e titlul presei catalane după ce mijlocaşul olandez în vârstă de 22 de ani s-a pozat în premieră cu tricoul campioanei Spaniei.

De Jong a fost cumpărat încă din iarnă de la Ajax pentru 75 de milioane de euro, plus 11 drept bonusuri şi are o ţintă clară în tricoul grupării blaugrana, relatează digisport.ro.

„Barca şi Olanda au avut întotdeauna o conexiune specială. Sper să devin unul dintre cei mai mari fotbalişti olandezi care au jucat pe Camp Nou”, a spus noul fotbalist al Barcelonei.

Frenkie de Jong e convins că nu va avea nici o problemă în a se adapta cu stilul de joc al Barcelonei, asemănător cu al lui Ajax, şi e încântat că va fi coleg cu Lionel Messi.

„Îmi place modul în care joacă Barca, filosofia Barcei şi cea a lui Ajax sunt similare… Mă bucur că voi putea juca alături de Messi. Întotdeauna l-am urmărit, iar acum idolul meu va fi şi partenerul meu”, a mai declarat olandezul.

„Să joc pentru Barca este fantastic. Să fiu aici este un vis pe care l-am avut de copil”, a mai afirmat fotbalistul care a jucat 52 de meciuri şi a marcat patru goluri în ultimul sezon pentru Ajax, în toate competiţiile

Mihaela Rotari

Share