După Zlatan Ibrahimovic, AC Milan pregătește o nouă mare lovitură pe piața transferurilor

După Zlatan Ibrahimovic, AC Milan pregătește o nouă mare lovitură pe piața transferurilor

AC Milan vrea să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor și să obțină semnătura fundașului Jerome Boateng (31 de ani), aflat în prezent la Bayern Munchen. În această iarnă, pe „San Siro” a revenit Zlatan Ibrahimovic (38 de ani), care a și marcat la primul meci din noul an. Pe lângă AC Milan, în cursa pentru transferul lui Jerome Boateng se află și Arsenal, anunță Sky Sports.

Italienii l-au cedat în această iarnă pe Mattia Caldara, la Atalanta, iar în locul său ar urma să ajungă Simon Kjaer, de la Sevilla. Cu toate acestea, șefii de pe „San Siro” au anunțat că la club va ajunge încă un fundaș central. Așa s-a ajuns la Boateng, care este dispus să plece de la Bayern Munchen, comunică digisport.ro.

Bayern ar fi gata să-l vândă pe Boateng în schimbul sumei de 15 milioane de euro. Aflat de nouă ani la Munchen, Boateng mai are contract cu Bayern până în 2021. Fratele lui Kevin-Prince Boateng, aflat în prezent la Fiorentina, a cucerit 18 trofee la Munchen, printre care și Liga Campionilor, în 2013.

AC Milan se află pe locul 10 în Serie A, cu 25 de puncte. Cagliari ocupă ultimul loc de Europa League, cu 29 de puncte.

Mihaela Rotari

Share