DEZVĂLUIRE GRAVĂ despre sarcina lui Kate Middleton! Acuzații urâte la adresa Casei Regală britanice

DEZVĂLUIRE GRAVĂ despre sarcina lui Kate Middleton! Acuzații urâte la adresa Casei Regală britanice

Celebra jurnalistă Germaine Greer face acuzații grave la adresa membrilor Casei Regale britanice, cu privire la sarcina ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

Greer a comentat într-un amplu articol publicat de Newsweek sarcina ducesei și viața lui Kate în general.

Astfel, jurnalista crede că nici o femeie care ține la sănătatea ei și la propria persoană nu ar fi rămas însărcinată din nou, la atât de scurt timp după ce a avut o primă sarcină cu mari probleme medicale.
Greer e convinsă că ducesa Kate Middleton a fost forțată de membrii Casei Regale britanice să rămână gravidă iar, chiar dacă acest lucru îi transformă viața într-un calvar, și speră ca după ce va naște și acest copil să pună punct, deoarece prea se zvonește la palat că ar fi privită de rudele prințului William doar ca ”un pântec”.

Un alt aspect al vieții lui Kate, care e descris drept scandalor de Germaine Greer se referă la faptul că ducesa nu are voie să facă nimic, să spună nimic. Ea are totul programat atunci când apare în public și orice mișcare greșită sau urmă de inventivitate sau spontaneitate îi pot provoca numai lucruri probleme.

Dacă lucrurile stau așa cum le descrie Greer în Newsweek sau nu, este discutabil, dar pe de altă parte, din ce în ce mai mulți britanici nu mai sunt atât de impresionați de Kate și William, cum erau după nunta lor, și majoritatea femeilor participante la un sondaj au declarat că nu și-ar dori în nici un caz să fie în locul ducesei.

oficial.md

Share