Cota lui Cristiano Ronaldo s-a prăbușit. Cât a ajuns să valoreze acum starul lui Juve

Cota lui Cristiano Ronaldo s-a prăbușit. Cât a ajuns să valoreze acum starul lui Juve

Cota lui Cristiano Ronaldo s-a prăbușit în ultimele șase luni. Dacă în iulie, starul lui Juventus valora, conform Transfermarkt, 90 de milioane de euro, acum el e cotat la 75 de milioane de euro.

S-au afișat noile cote, iar, de când a ajuns la Juventus, diferența e de 25 de milioane față de momentul în care evolua pentru Real Madrid. 120 de milioane de euro a fost cea mai mare cotă care i-a fost atribuită lui CR7, comunică digisport.ro.

Lionel Messi, eternul său rival, este cotat la 150 de milioane de euro.

Ajuns la 34 de ani, Cristiano Ronaldo nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei. Lusitanul a marcat doar 9 goluri în acest sezon pentru Juve, în toate competițiile. În cele 6 meciuri disputate în întrecerea lui favorită, Liga Campionilor, și-a trecut în cont doar două reușite.

Mai mult, el s-a aflat într-un conflict cu antrenorul Sarri, cel care l-a înlocuit în două meciuri consecutive. La al doilea, acesta a reacționat nervos și a plecat direct acasă. Ulterior, lucrurile par că s-au liniștit între cei doi.

Dacă pe plan fotbalistic Ronaldo nu traversează cea mai bună perioadă, lucrurile au rămas la fel de bune pentru el atunci când vine vorba de bani.

Ronaldo câştigă mai mult din postările pe Instagram decât din salariul pe care îl încasează ca jucător la Juventus (34 de milioane de dolari). Starul portughez primeşte aproape 50 de milioane de dolari pe an prin simple imagini postate, fiind cea mai bine plătită celebritate de pe Instagram.

Doina Secrieru

Share