Chinezii comandă mâncarea în tren şi le e livrată la staţia următoare

Chinezii comandă mâncarea în tren şi le e livrată la staţia următoare

Chinezii care călătoresc cu trenurile de mare viteză au acum o alternativă la mâncarea scumpă de la bord – aplicaţia prin care comanzi hrană. Comenzile se fac în timpul călătoriei, înainte de sosirea în următoarea gară, unde mâncarea este livrată de firmele de catering.

Pentru firmele de catering, cursa contracronometru începe cu o oră înainte ca trenul să ajungă în oraş. După ce pasagerii comandă prin aplicaţie mâncarea dorită, bucătarii se pun pe treabă, pentru a ţine pasul cu cel mai rapid tren din lume.

Cursa este, însă, abia la început. Odată preparată mâncarea, e rândul curierului să-şi demonstreze rapiditatea şi îndemânarea. Trebuie să ajungă în timp util la gară, dar are în faţă doi adversari de temut: timpul şi traficul aglomerat.

Ultima etapă a cursei se desfăşoară în gară. Dacă îşi calculează timpul cum trebuie, curierul ajunge cu puţin timp înainte de sosirea garniturii şi le livrează mâncarea angajaţilor trenului. Şi, într-un final, aceasta ajunge la pasageri, la o oră după efectuarea comenzii.

sursa: digi24.ro

Share