Ce vedetă a trăit cea mai mare umilință din carieră după ce i s-a vazut lenjeria intimă pe scenă

Ce vedetă a trăit cea mai mare umilință din carieră după ce i s-a vazut lenjeria intimă pe scenă

De când s-a desparţit de Nick Cannon, Mariah Carey este prezentă la numeroase evenimente mondene şi susţine concerte în întrega lume, cele mai recente fiind în Japonia şi în China.

Pentru a demonstra că nu suferă din cauza nefericitului eveniment din viaţa ei, cântăreaţa de 44 de ani a încercat să impresioneze cu o ţinută de scena provocatoare, care în anumite momente s-a dovedit a fi mult prea sexy, astfel că paparazzi au surprins-o cu lenjerie intima la vedere.

Îmbrăcată într-un corset mulat, cu decolteu în V şi cu diferite pietre aplicate pe el şi într-o fustă mult prea strâmptă şi mult prea scurtă, apariţia cântareţei nu a putut trece neobservată.

Recunoscută la nivel internaţional şi cu milioane de fani în întreaga lume, Mariah Carey nu a fost iertată de admiratorii care au fost nemulţumiţi de prestaţia din timpul concertului, acuzand-o că nu a reuşit să ţină cum trebuie anumite note.

„Eşti o legendă. Este timpul să te retragi. Nu mai poţi să cânţi. Deloc. Ce s-a întamplat”, a scris o fana pe Twitter.

„Mariah Carey nu mai poate cânta. Este dificil să o asculţi”, a scris un alt internaut.

În luna august, atunci când a fost anunţată desparţirea dintre Mariah Carey si Nick Cannon, presa tabloidă a speculat că bărbatul cu 12 ani mai tânăr decât vedeta ar fi înşelat-o, printre numele speculate fiind şi Amber Rose, cea care acum se află în divorţ cu Wiz Khalifa.

carey1(1) carey(1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria Roşca

 

Share