Barcelona – United 3-0. Messi: „Ştim cum se joacă în Liga Campionilor şi cum poţi fi eliminat”

Barcelona – United 3-0. Messi: „Ştim cum se joacă în Liga Campionilor şi cum poţi fi eliminat”

Barcelona e în semifinalele UEFA Champions League. S-a impus cu 3-0 în faţa lui Manchester United, prin dubla lui Messi şi super-reuşita lui Coutinho.

La final, cel mai bun jucător al catalanilor, decarul legendar argentinian, a analizat performanţa atinsă şi a explicat de ce echipa sa nu a lăsat nimic la voia întâmplării: avea experienţa de anul trecut, cu Roma.

Messi nu mai marcase din 2013 în sferturilor UEFA Champions League, cu toate că a jucat 12 meciuri în această fază a competiţiei. S-a descătuşat în returul cu Manchester United. A dat două goluri în interval de 4 minute şi a ajuns la 24 de reuşite în faţa echipelor din Anglia.

„Ştim cum se joacă în Liga Campionilor şi cum poţi fi eliminat din cauza a 5 sau 10 minute mai puţin inspirate. Aveam experienţa de la Roma (n.r. catalanii au fost eliminaţi după victoria cu 4-1 în tur), ştiam ce înseamnă să se complice un meci. Dar am fost atenţi, nu am lăsat nimic la voia întâmplării şi suntem cu un pas mai aproape de triplă. Acum, trebuie să ne gândim la campionat, e nevoie să fim campioni cât mai repede posibil. Astfel, vom putea pregăti semifinala Ligii Campionilor cum se cuvine”, a spus argentinianul la final, relatează digisport.ro.

Mihaela Rotari 

Share