Barcelona neagă transferul lui Antoine Griezmann, confirmat deja de Atletico Madrid

Barcelona neagă transferul lui Antoine Griezmann, confirmat deja de Atletico Madrid

Antoine Griezmann a fost anunţat la Barcelona din sezonul viitor şi de către CEO-ul actualului său club, Atletico Madrid, Gil Marin, însă catalanii continuă să nege venirea atacantului francez.

Preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, susţine că nu au existat nici măcar negocieri în privinţa venirii golgheterului madrilenilor. „Aşa cum am mai spus, nu am vorbit cu el, nu există nimic în acest moment. Vom vedea cum va evolua piaţa în aceste zile şi săptămâni”, a declarat Bartomeu.

„Avem toată luna iunie, plus iulie şi august. Vorbim despre strategie şi ne uităm şi la Barcelona B, pentru că în acest an unii jucători vor avea posibilitatea de a face pasul spre prima echipă”, a mai spus Josep Maria Bartomeu.

Atletico Madrid a anunţat că se va despărţi de Antoine Griezmann la finalul acestui sezon, iar CEO-ul Gil Marin a declarat săptămâna trecută: ”Ştim din luna martie că Antoine Griezmann va juca la Barcelona”, relatează digisport.ro.

120 de milioane de euro ar plăti Barca pentru transfer, echivalentul clauzei de reziliere a contractului francez, valabilă de la 1 iulie.

Antoine Griezmann a fost cumpărat de Atletico Madrid, în 2014, de la Real Sociedad, pentru 30 de milioane de euro. Între timp, cota atacantului a ajuns la 150 de milioane de euro, după sezoanele extraordinare petrecute alături de Diego Simeone.

Griezmann a marcat pentru Atletico 133 de goluri în cele 252 de meciuri adunate în toate competițiile. Antoine Griezmann a câștigat trei trofee alături de Atletico Madrid, Europa League (2018), Supercupa Europei (2018) și Supercupa Spaniei (2014).

Doina Secrieru

Share