Așteptarea se apropie de sfârșit! Derby în primul meci din La Liga după trei luni de pauză

Așteptarea se apropie de sfârșit! Derby în primul meci din La Liga după trei luni de pauză

Fotbalului din Spania este la câteva săptămâni de restart, iar primul meci din La Liga după trei luni de pauză va fi un derby. Conform spaniolilor de la Sport, Sevilla – Betis va fi meciul care va inaugura runda a 28-a din La Liga, pe 12 iunie.

Programarea integrală a etapelor rămase de disputat în actuala stagiune va fi realizată de oficialii forului iberic zilele viitoare și va fi comunicată cluburilor pe 28 mai.

Înaintea confruntării directe, care va avea loc pe 12 iunie, Sevilla ocupă locul trei în La Liga, cu 47 de puncte, în timp ce rivala din oraș, Betis, este pe 12, comunică digisport.ro.

Cluburile din primele două ligi spaniole au reluat, în urmă cu aproape două săptămâni, pregătirile individuale, iar de luni s-au efectuat antrenamente în grupuri de câte 10 jucători.

„Este o decizie ministerială. Era foarte important ca toate echipele să se poată antrena în aceeaşi manieră”, explica Javier Tebas, președintele Ligii Profesioniste din Spania, reluarea antrenamentelor în grupuri restrânse.

Doina Secrieru

Share