Arnold Schwarzenegger revine în faimosul rol din seria Terminator

Arnold Schwarzenegger revine în faimosul rol din seria Terminator

Arnold revine în faimosul rol din seria Terminator, iar fanii au acum ocazia să se convingă cu ochii lor. Producătorii peliculei Terminator 5 au dat publicităţii primul trailer.

Cyborg-ul interpretat de Arnold e cu mult mai în vârstă decât şi-l amintesc fanii seriei. Şi se confruntă cu versiunea lui mai tânără şi mai în putere. E doar una dintre încleştările care se prefigurează în Terminator 5, unde conflictul este între cyborgi şi oameni.

Actorii Jai Courtney, Emilia Clarke, Jason Clarke şi Matt Smith fac parte din distribuţie. Sunt convingători în imaginile din trailer, iar fanii au toate motivele să aştepte cu nerăbdare filmul. Sunt spectaculoase şi efectele speciale în care robotul T-1000, creat din metal lichid, se dizolvă şi reasamblează din parbrizul unei maşini, îşi poate transforma mâinile în arme, şi se lasă ciuruit de gloanţe fără a fi afectat în vreun fel. Nu lipsesc urmăririle spectaculoase.

Rămâne de aflat cum va reuşi personajul John Connor să ajute forţele militare din trecut să lupte împotriva roboţilor care pot transporta înapoi în timp arme şi maşinării de mare calibru. Important este că îl are pe Arnold drept aliat. Cu tot cu celebra lui replică.

Share