Aproape că nu o recunoști. Carmen Iohannis, pe vremea când era brunetă și tunsă scurt

Aproape că nu o recunoști. Carmen Iohannis, pe vremea când era brunetă și tunsă scurt

O fotografie veche cu Carmen Iohannis, soția președintelui României, face furori pe rețelele de socializare. Imaginea care o arată pe prima doamnă pe vremea când era brunetă i-a surprins pe fanii acesteia.

Imediat după ce fostul primar al Sibiului, Klaus Iohannis, a fost ales președintele României,  soția sa Carmen Iohannis a ajuns în atenția publicului, toată lumea fiind interesată de detalii despre Prima Doamnă. În acest context, pe Internet au apărut numeroase imagini și informații cu privire la Carmen Iohannis și chiar mai multe conturi de Facebook care îi poartă numele. Unul dintre aceste conturi a reușit să capteze atenția mai mult decât celelalte, mulți dintre cei care au dat like fiind convinși că este cel real.

Pe acest cont sunt mai multe imagini cu Carmen Iohannis, ultima dintre ele arătând-o pe Prima Doamnă pe vremea când era brunetă și avea o coafură diferită.

Carmen Iohannis, are 54 de ani și este profesoară de limba engleza la unul dintre cele mai bune licee din Sibiu, Gheroghe Lazăr, unde predă limba engleză încă din 1990.

carmen-iohannis_bdb1ad3cc9

Share