Actorul din „Friends”, Matthew Perry, a decedat la vârsta de 54 de ani

Actorul din „Friends”, Matthew Perry, a decedat la vârsta de 54 de ani

Matthew Perry, îndrăgitul actor care a jucat rolul lui Chandler Bing în ”Friends”, a murit, scrie CNN, citat de news.ro. El avea 54 de ani.

Perry a murit după ce s-ar fi înecat accidental, sâmbătă, la locuinţa sa din Los Angeles, potrivit Los Angeles Times, care citează surse din poliţie.

Nu există suspiciuni privind un act criminal, au declarat sursele pentru LA Times.

Suntem devastaţi de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew era un actor incredibil de talentat şi o parte de neşters din familia Warner Bros. Television Group”, a transmis  Warner Bros. Television Group pentru CNN. ”Impactul talentului său pentru comedie a fost simţit în întreaga lume şi moştenirea sa va trăi în inimile multora. Este o zi dureroasă şi trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi şi tuturor fanilor săi devotaţi”, a arătat sursa citată.

Departamentul de Poliţie din Los Angeles cercetează un caz de deces la o adresă asociată actorului, a declarat, pentru CNN, o sursă din Poliţie.

Purtătorul de cuvânt al Departamentul de Pompieri din Los Angeles , Brian Humphrey, a declarat pentru CNN că apelul la 911 a fost făcut la 4.07 p.m., pentru o salvare de urgenţă din apă. Humphrey a afirmat că nu este clar despre ce fel de apă era vorba.

Reprezentanţii lui Perry nu au răspuns solicitărilor CNN de a comenta informaţiile.

Share