„Tirex-Petrol”: Vom face o amplă investigație a originilor atacurilor în adresa noastră și a intereselor/persoanelor ce se ascund în spatele lor

„Tirex-Petrol”: Vom face o amplă investigație a originilor atacurilor în adresa noastră și a intereselor/persoanelor ce se ascund în spatele lor

Compania „Tirex-Petrol” atenționează că a devenit ținta unei campanii de defăimare, care are scopul de a induce în eroare opinia publică despre proprietarii și activitățile desfășurate de companie, transmite OFICIAL.

„Tirex-Petrol” menționează că, această campanie a fost lansată prin intermediul rețelelor de socializare, și devine evidentă tendința de a fi preluate de unele site-uri.

„Tirex-Petrol face apel către jurnaliștii profesioniști și instituțiile media să nu se lase atrași în jocuri murdare, care nu au nimic în comun cu informarea obiectivă a cetățenilor și care urmăresc scopul de a compromite bunul nume al unei companii ce activează în strictă conformitate cu legislația în vigoare.

Totodată, anunțăm că vom monitoriza strict situația prin prisma atacurilor de imagine îndreptate împotriva noastră și vom întreprinde toate acțiunile legale pentru protejarea imaginii companiei.

De asemenea, vom face o amplă investigație a originilor acestor atacuri și a intereselor/persoanelor ce se ascund în spatele lor, urmând ca rezultatele, în caz de necesitate, să fie aduse la cunoștința organelor responsabile și a opiniei publice”, se spune în mesajul „Tirex-Petrol”.

Cristina Pendea

Share