TOP-5 companii producătoare de carne şi mezeluri după numărul de branduri

TOP-5 companii producătoare de carne şi mezeluri după numărul de branduri

Încercând să fie cât mai aproape de consumatori şi de aşteptările acestora, companiile producătoare de carne şi mezeluri din Republica Moldova au lansat de-a lungul anilor mai multe branduri care au devenit extrem de cunoscute şi apreciate. În cadrul acestui clasament convenţional, vă propunem să aflaţi ce branduri au lansat de-a lungul anilor respectivele companii. Nu înainte de a face precizarea că acest clasament a fost elaborat în baza datelor publicate pe platforma www.data2b.md.  

1. Rogob SRL

Pe primul loc în clasamentul nostru se situează cunoscuta companie Rogob SRL, care, de-a lungul anilor, a lansat cele mai multe branduri – şapte. Acestea sunt: Rogob, Bon Salam, Carnini, Apetino, Junior, La Provincia, Barbeque. De notat că anterior, presa a scris că Rogob conduce şi în alte două clasamente – compania producătoare de carne şi mezeluri produsele căreia se vând cel mai bine şi compania cu cel mai mare număr de angajaţi din domeniul respectiv.

2. Carmez Processing SRL

Pe locul doi în clasamentul nostru se situează compania Carmez Processing SRL, care a creat patru branduri: Natur Agro, Porumbaca, Carmez, Gurman. Şi această companie ocupă poziţii de top la capitolul vânzări de produse şi număr de angajaţi, lucru despre care, de asemenea, în presă s-a scris anterior.

3. Aviselect SRL şi Basarabia-Nord SA

Pe locul trei în clasamentul nostru se situează două companii – Aviselect SRL şi Basarabia-Nord SA. Ambele au creat câte trei branduri. Astfel, Aviselect SRL a lansat de-a lungul anilor brandurile Mezellini, Zi de Zi, Delicarne. La rândul său, Basarabia-Nord a lansat astfel de branduri ca: Basarabia-Nord, Gospodar, Filetti.

4. Nivali-Prod SRL

Poziţia a patra în clasamentul nostru este ocupată de Nivali-Prod SRL cu două branduri create în industria producătoare de carne şi mezeluri din Republica Moldova. Acestea sunt Nivali şi Gastronom.

5. Pegas, Meat House, Salamer

Încheie clasamentul nostru convenţional companiile cu un singur brand. De regulă, acesta reprezintă denumirea companiei. Din şirul companiilor de acest fel am selectat, pentru exemplificare, trei dintre cele mai cunoscute branduri: Pegas, Meat House şi Salamer.

Share