Oferte pentru moldoveni de la cel mai mare tour operator din România

Oferte pentru moldoveni de la cel mai mare tour operator din România

Cel mai mare tour operator de chartere din România și-a inaugurat astăzi prima agenție din Republica Moldova, la Chișinău, informează Oficial.md.

“Vasta experiență pe care am acumulat-o în cei 18 ani de când suntem tour operator, numeroasele produs și service turistice pe care le-am dezvoltat pentru piața turistică din România, dar și puterea financiară care ne confer siguranța de a păși peste granițe, ne-au determinat să deschidem primul sediu peste hotare și anume, la Chișinău”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour România.

El a spus că apetitul tot mai ridicat al locuitorilor RM pentru călătorie și vacanțe, i-a impulsionat să organizeze prima cursă charter avion, directă, din Chișinău către Insula Creta.

Christian Tour aduce în Republica Moldova, toate tipurile de produse pe care le-a dezvoltat în ultimii 18 ani, pentru a satisface dorințele fiecărui client, începând de la sejururi pentru familii cu copii, programe pentru seniori, circuite cultural, tabere, vacanțe exotice, vacanțe active și sejururi de relaxare. Christian Tour oferă turiștilor moldoveni numeroase avantaje precum: reduceri și bonusuri pentru toate produsele, cazare selecționată, asistență turistică specializată, sisteme de rezervări online.

Alexandru Filipschi, directorul Christian Tour în R. Moldova, a anunțat că cu ocazia lansării agenției la Chișinău, clienții vor avea parte de reduceri de 50%. “Christian Tour vine cu noi oferte și noi posibilități pentru turiștii din R. Moldova, la prețuri rezonabile și călătorii organizate la cel mai înalt nivel”, a declarat Alexandru Filipschi.

Pentru Chișinău, în 2015, săptămânal, va fi operată cursa charter Chișinău – Heraklion, Insula Creta. Tot, în 2015, Christian Tour va oferi pachet cu zbor din Iași, spre insula Zakynthos și din Bacău – spre Rodos, cu transfer din Chișinău.

De asemenea, tour operatorul deține un parc de 36 autobuze de lux, care la fel, asigură sejururi și circuite spre diverse destinații.

Precizăm că: Christian Tour deține în prezent 31 de agenții în rețeaua proprie și circa 125 de angajați, rămânând în continuare cel mai mare tour operator de vacanțe tip charter din Români ași lider de piață pentru numărul de turiști care au ales să călătorească cu acesta.
Doina Secrieru

Share