Moldtelecom – lider în portabilitate!

Moldtelecom – lider în portabilitate!

Se pare că anul 2021 e unul bun pentru S.A. „Moldtelecom”. După ce recent s-a constatat că, în primele 6 luni ale anului curent, veniturile obținute pentru serviciile de telefonie mobilă au depășit veniturile la telefonie fixă, iată că întreprinderea se bucură de o altă reușită – în primele 7 luni ale lui 2021 „Moldtelecom” a devenit lider la numărul de abonați de telefonie mobilă care și-au portat numărul de la alți operatori la Unite și, totodată, 4 luni consecutiv e lider la capitolul portare, informează OFICIAL.

Astfel, potrivit datelor, în total, în perioada ianuarie-iulie 2021, au portat numărul de la alt operator la „Moldtelecom” 18 611 abonați, pe când ceilalți doi operatori din țara noastră au înregistrat, în perioada similară – 10 810 și 16 988 abonați.

Totodată, în ultimele 4 luni, „Moldtelecom” este în fruntea clasamentului la capitolul portări cu 2902 abonați – aprilie, 2794 – mai, 2855 – iunie, 3019 – iulie. E de remarcat că, în iulie compania a înregistrat cel mai mare număr de portări.

„Moldtelecom” se bucură și de faptul că este operatorul de la care au „plecat” cei mai puțini abonați și acest trend este menținut în continuare.

 

Cristina Gurez

Share