Fisc-ul a implementat o hotărâre specială a Guvernului

Fisc-ul a implementat o hotărâre specială a Guvernului

“Este foarte important să le oferim angajaților o atmosferă plăcută în care să se dezvolte ca personalități și ca profesioniști. Punem foarte mare accent pe încrederea în oameni, pe munca în echipă, a declarat Șeful SFS, Ion Prisăcaru, în contextul semnării ordinului intern ”Cu privire la crearea și asigurarea de către angajator a condițiilor necesare  pentru realizarea sarcinilor de serviciu”.

Inițiativa conducerii SFS prevede ca subdiviziunilor structurale ale Serviciului Fiscal de Stat să organizeze și să asigure suplimentar, zilnic, funcționarilor din cadrul acestora timp și spațiu pentru pauză de ceai, cafea și fructe.

Pauza pentru ceai, cafea și fructe va avea loc de 2 ori pe zi, între orele 800 – 900 și 1430 – 1530, iar cheltuielile necesare vor fi suportate de către IFPS.

Inițiativa conducerii Serviciului Fiscal de Stat este în conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la cuantumul şi criteriile de stabilire a cheltuielilor suportate şi determinate de angajator pentru transportul, hrana şi studiile profesionale ale angajatului, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 144 din 26.02.2014, în scopul respectării prevederilor legislației muncii a RM și în scopul asigurării condițiilor decente de muncă, precum și pentru motivarea personalului, fiind, în acest sens, prima instituție publică din Republica Moldova care a implementat practic aceste prevederi.

Doina Secrieru

Share