Andrian Candu pleacă de la Ministerul Economiei

Andrian Candu a depus cererea de revenire pe lista electorală a Partidului Democrat din Moldova (PDM) și degrevează din funcția de ministru al Economiei. Despre aceasta el a anunțat într-o postare pe facebook.

„Un mandat scurt, dar plin de provocări! Au trecut exact 4 luni şi 2 săptămâni de când am depus jurământul de învestire în funcţia de Viceprim-ministru, ministru al Economiei. Atunci am spus că este o mare provocare pentru mine, astăzi pot anunţa cu certitudine că a fost o mare responsabilitate pe care mi-am asumat-o, iar provocările au fost pe măsura aşteptărilor”, a scris democratul.

El a spus că atunci când a preluat şefia Ministerului Economiei s-a angajat să realizeze mai multe acţiuni iminente pentru ţara noastră, însă deloc simple.

“Am reuşit sa le finalizăm în termen pe toate, lucru pentru care îi felicit pe colegii din minister şi le mulţumesc că au acceptat să facă un efort mai mare în această perioadă, astfel încât să finalizăm până la finalul mandatului cele mai importante proiecte”, a precizat Candu.

Maria Roșca

Share