Lider de partid: „Cu România suntem uniți prin istorie, sânge și cultură”

Lider de partid: „Cu România suntem uniți prin istorie, sânge și cultură”

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr (PDA), Andrei Năstase, în cadrul unui interviu acordat pentru Curentul, a vorbit despre o posibilă itensificare a relațiilor dintre Republica Moldova și România.

„Cu România suntem uniți prin istorie, sânge, limbă, cultură, iar pentru binele tuturor e nevoie de mai multe proiecte economice reciproc avantajoase în interesul oamenilor, e nevoie de unitatea legilor drepte și de implementarea lor fidelă. E nevoie să parcurgem aceeași cale sigură de reformare a instituțiilor, de consolidare a statului de drept, a sistemului de securitate națională și personală a cetățenilor pentru a putea face față integrării europene și regăsirii în spațiul civilizațional comun”, a precizat el.

Prin urmare, Năstase a comunicat despre aderarea PDA la PPE.

„Cel mai important moment al anului a fost pentru Platforma DA aderarea la PPE, cea mai puternică familie politică din Europa. Acceptarea noastră a fost cea mai elocventă dovadă că formațiunea noastră, prin tot ce a făcut și face, este vizibilă și credibilă nu doar pentru simpatizanții, adepții, membrii săi, ci și pentru partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova”, a declarat liderul PDA.

Mihaela Rotari

Share