Declarație: „Republica Moldova este la prăpastia de a deveni un stat Confederativ”

Declarație: „Republica Moldova este la prăpastia de a deveni un stat Confederativ”

Președintele Organizației Teritoriale Bălți a Partidului Unității Naționale (PUN), Sergiu Burlacu, susține că depăşind limita penibilului în Republica Moldova, pentru a se mai ţine la putere, socialiştii lui Dodon împreună cu gruparea lui Şor calcă în picioare votul cetăţenilor exprimat legitim pe 15 noiembrie şi închină Republica Moldova intereselor Kremlinului.

„Suntem ostaticii unor coţcari, care fiind vulnerabili în faţa banilor, s-au vândut şi se vând cu amănuntul intereselor Kremlinului, iar Republica Moldova este la prăpastia de a deveni un stat Confederativ, la cheremul Federaţiei Ruse şi a Corupţilor”, comunică Burlacu.

„Dragi Cetăţeni, avem nevoie de a da acestui Stat, un parlament constituit din oameni oneşti, demni de a reprezenta cetăţenii şi Interesul Naţional! Trebuie să fim pregătiţi pentru a ne mobiliza masiv împotriva celor care astăzi încearcă să ne pună la cheremul corupţiei şi intereselor străine! Suntem obligaţi să cerem Anticipate, iar până atunci să nu admitem privatizarea dreptului nostru de a trăi liber”, a conchis liderul local al PUN.

Mihaela Rotari

Share