PAS și Platforma DA au lansat o campanie națională: Vom merge de la sud la nord

PAS și Platforma DA au lansat o campanie națională: Vom merge de la sud la nord

Partidul Acțiune și Solidaritate, Platforma Demnitate și Adevăr, dar și reprezentanți ai societății civile au lansat, astăzi, la Cahul, campania „Vin acasă ACUM!”, informează Oficial.

Într-un live pe o rețea de socializare, președinta PAS, Maia Sandu, a declarat că au pornit campania de la sudul țării.

„Intenționăm să mergem în toate localitățile până la sfârșitul acestei luni, să ajungem în nordul țării. Venim ca să le vorbim oamenilor despre angajamentele Blocului electoral „ACUM”. Venim ca să mobilizăm oamenii și să-i invităm pe toți cei care vor să contribuie la schimbarea pe care ne-am propus-o, cei care vor să contribuie la implementarea angajamentelor, pe care le-am anunțat – să ni se alăture și cei din țară și cei de peste hotare. Venim la voi în localități, vă așteptăm acolo să veniți să vă înscrieți în rândul voluntarilor noștri și, împreună cu Dvs., să ajungem la fiecare cetățean să discutăm, să le prezentăm oferta noastră și să creștem echipa, astfel încât să fim cei mai puternici până ajungem în campanie”, a precizat Sandu.

La rândul său, liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a menționat că sunt alături de oameni.

„Venim mai aproape de casele dvs., satele, orașele dvs.. Am început cu sudul țării, însă vom continua, pentru că ne dorim cu toții să fim cât se poate de aproape, uniți, consolidați, astfel încât în mod democratic, civilizat, să scăpăm de cei care-și bat astăzi joc de țară, de populație. Ceea ce ne dorim noi este ca oamenii să nu mai plece de acasă, să aibă niște locuri de muncă bine plătite, iar cei care ajung la pensie să aibă niște pensii decente. Ne dorim ca într-o bună zi să avem o țară cu legi drepte pentru toți, să nu mai avem corupție, iar cei care au furat să fie dați pe mâna unei justiții drepte, să fie confiscate averile, iar din aceste averi să creștem bunăstarea țării și a oamenilor”, a conchis Năstase.

Doina Secrieru

Share