O nouă ședință de judecată: „Din declarațiile martorului, reieșea bănuiala rezonabilă de care este bănuit Dorin Chirtoacă”

O nouă ședință de judecată: „Din declarațiile martorului, reieșea bănuiala rezonabilă de care este bănuit Dorin Chirtoacă”

O nouă ședință de judecată în dosarul fostului edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a avut loc astăzi la Judecătoria Buiucani, transmite Oficial.

Astăzi a fost audiat în calitate de martor omul de afaceri Alexandru Pincevschi.

După ședință, procurorul de caz a spus că audierea martorului a fost întreruptă și nu poate da calificative declarațiilor deja făcute.

„Când se va finisa audierea domnului Pincevschi – voi da apreciere la ceea ce a spus. Din declarațiile martorului, reieșea bănuiala rezonabilă de care este bănuit Dorin Chirtoacă”, a spus procurorul.

La rândul său, Dorin Chirtoacă a refuzat să ofere careva declarații pe marginea acestui caz, invocând motivul că întârzie la Curtea de Apel Chișinău. „Am în mână o hârtie cu care trebuie să merg la Curtea de Apel. Este recurs cu privire la prelungirea măsurii controlului judiciar examinat ieri. Am anunțat instanța că trebuie la ora 14:00 să fim acolo și deja întârziem cu jumătate de oră. Nu voi comenta ce s-a declarat astăzi la audierea martorului, data viitoare”, a spus Dorin Chirtoacă.

Doina Secrieru

Share