Dorin Chirtoacă ar putea să evite condamnarea. Vezi de ce depinde asta!

Dorin Chirtoacă ar putea să evite condamnarea. Vezi de ce depinde asta!

Analistul Anatol Țăranu consideră că, rezultatul dosarului parcărilor cu plată, în care este învinuit Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă este în dependență „de o înțelegere, care poate să fie la nivelul PL și PD’’.

Contactat de www.oficial.md, Anatol Țăranu a precizat că, „dacă până la urmă se va găsi o soluție între cele două părți, Chirtoacă ar putea să evite condamnarea”.

„În caz că se vor confirma faptele care au fost enunțate, este posibil să fie condamnat şi, după toate probabilitățile, acest scenariu nu este totalmente exclus. Eu cred că, în ultima instanță, luând în considerare caracterul justiției din Republica Moldova, foarte multe depind de o înțelegere, care poate să fie la nivelul PL și PD”, a precizat el.

În același timp, Țăranu a analizat acțiunile posibile ale PD cu privire la conducerea Primăriei. „Dacă PD va putea să identifice o candidatură cu șanse bune de a trece la Primăria Chișinăului, atunci e o situaţie, iar dacă nu – este foarte mare probabilitatea că poate să treacă un socialist. În acest caz, șansele lui Chirtoacă de a supraviețui în postura de Primar cresc”, a spus analistul.

Mihaela Conovali

Share