Revine în marea politică? Ex-candidat la Primăria capitalei: „Mă gândesc la….”

Revine în marea politică? Ex-candidat la Primăria capitalei: „Mă gândesc la….”

Candidatul din partea Partidului „Renaștere” la alegerile Primarului de Chișinău în anul 2015, Elizaveta Moscaliciuc admite participarea sa în cursa electorală în cazul alegerilor anticipate. Contactat de www.oficial.md, ea a declarat: „Mă gândesc la aceasta, mai vedem, însă cred că ar fi posibil acest pas în cazul alegerilor”.

La întrebarea despre cele mai importante lucruri de care se va ocupa dacă ajunge la șefia capitalei, Moscaliciuc a precizat că rămâne la același program electoral stabilit pentru alegerile din 2015. „Eu cred că nu mă voi abate de la programul trecut, am avut un program foarte important de readucere a Chișinăului la viață”, a spus ea.

Elizaveta Moscaliciuc a menționat problemele din cadrul Primăriei și cum ar fi trebuit ele soluționate. „La moment, în Primărie e dezordine. Nu există un colectiv sănătos sau o ambianță bună. În primul rând, depinde de colectiv, el trebuie să lucreze ca un tot întreg. Atâta timp, cât nu se găsește limbă comună în interior, nici nu putem vorbi despre un lucru bun. Pentru o mai bună eficiență, Primăriei îi lipsește un manager bun. Primarul trebuie să fie în primul rând un manager, dacă el nu are aceste abilități, atunci nici nu are ce căuta acolo”, a conchis Moscaliciuc.

Mihaela Conovali

Share