Ministrul Zubcu: Îmi exprim recunoştinţa faţă de contribuţia Dvs. la promovarea şi valorificarea cărţii pentru copii şi tineri

Ministrul Zubcu: Îmi exprim recunoştinţa faţă de contribuţia Dvs. la promovarea şi valorificarea cărţii pentru copii şi tineri

Ministerul Tineretului și Sportului participă în calitate de co-organizator la Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret, ediţia a XXI-a, care are loc în perioada 11-14 mai 2017, potrivit unui comunicat de presă.

În cadrul evenimentului, desfășurat la Centrul Internaţional de Expoziţii MOLDEXPO, Ministerul Tineretului şi Sportului va oferit 2 premii speciale, pentru autori de carte şi proiecte culturale, cu vârsta cuprinsă între 14-35 de ani.

Prezent la eveniment, Ministrul Victor Zubcu, în mesajul său de salut a reiterat importanța acestui eveniment în formarea intelectuală şi spirituală a tinerei generaţii, ”Stimaţi promotori ai cărţii de valoare pentru copii şi tineret din Republica Moldova, cu această ocazie,Vă adresez cele mai sincere felicitări, Vă doresc putere creatoare, multă prosperitate şi noi realizări! Îmi exprim recunoştinţa faţă de contribuţia Dvs. la promovarea şi valorificarea cărţii pentru copii şi tineri, fapt care educă, sensibilizează lectorul şi modelează personalitatea tinerei generaţii.”, a menționat demnitarul.

Programul Salonului Internațional de carte din Republica Moldova oferă multiple posibilităţi vizitatorilor, de a cunoaşte mai multe edituri din ţară şi de peste hotare; de a afla informații despre noi titluri importante de carte; de a participa la discuţii şi întâlniri cu scriitorii, la ateliere de creaţie, concursuri, întruniri profesionale, precum și de a procura carte la preţuri reduse.

La ediţia din acest an participă edituri şi distribuitori de carte din Republica Moldova, România, Franţa, Germania, China, Italia, Polonia, Federaţia Rusă, Belarus, Ungaria.

m1 m2

Mihaela Rotari

Share