Victor Ponta: Bineînţeles că sunt trist! (VIDEO)

Victor Ponta: Bineînţeles că sunt trist! (VIDEO)

„Bineînţeles că sunt trist. Îmi pare foarte rău pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut”, a declarat Victor Ponta într-o conferință de presă.

Dincolo de sentimente, Victor Ponta nu vrea să renunţe la ce i-a mai rămas, deşi vicepreşedintele Robert Negoiţă a cerut ieşirea PSD de la guvernare, scrie Digi24.ro.

„Atât timp cât am sprijinul coaliţiei parlamentare, sunt hotărât să rămân în funcţia de prim-ministru”, a spus Victor Ponta.

Alţi membri importanţi vor capul şefului de campanie.

„Cred că am avut niște deficiențe în pregătirea campaniei și în organizarea campaniei. Dl Liviu Dragnea este și dânsul răspunzător”, a declarat primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.

„Este o problema de coordonare de la centru. (…) Un pas în spate a lui Dragnea cred că e necesar în acest moment”, a spus, la rândul său, Dan Șova.

Preşedintele de onoare al social-democraţilor recunoaşte că este dezamăgit, dar încă are încredere în Victor Ponta. „Nu e obligatoriu acum să demisioneze din fruntea Guvernului. Guvernul trebuie să-şi ducă misiunea o bucată de timp. Ponta e un tânăr meritoriu, cu multe calităţi, dar n-a avut acest suport, această încărcătură, de relaţie cu partidul propriu”, a declarat Ion Iliescu la RFI.

În teritoriu, cei care s-au simţit vinovaţi şi-au scris deja demisiile: doi vicepreşedinţi de la Constanţa plus liderul filialei din Maramureş.

Concluziile zilei vin de la actorii principali:

„Trebuie să avem decenţa şi înţelepciunea să tăcem din gură o perioadă, toţi”, a spus Victor Ponta.

„A a cui a fost vina? Vina lui Dumnezeu!”, a conchis Liviu Dragnea.

Maria Roșca

Share