Dan Perciun a mers prin localități și s-a întâlnit cu „oameni îngrijorați”

Dan Perciun a mers prin localități și s-a întâlnit cu „oameni îngrijorați”

Dan Perciun, vicepreședinte al Partidului Acțiune și Solidaritate, ieri, a făcut agitație electorală în localități.

“În Bălăurești, Boldurești, Secăreni, Pohrebeni am întâlnit peste tot oameni îngrijorați pentru viitorul Republicii Moldova. Am vorbit cu multă lume conștientă de pericolul care ne paște dacă câștigă alegerile un reprezentant al grupărilor criminale. Dar este și multă lume indusă în eroare de propagandă sau pur și simplu supărată.

Supărarea oamenilor pe justiție e foarte mare. Oamenii știu nominal cine ia și cine dă bani în sat pentru vot. Așteptarea lor principală e ca procuratura, sistemul judecătoresc, să-și facă treabă și aceștia să ajungă să fie pedepsiți, nu să le râdă în nas. Aici va fi nevoie de o altă abordare decât până acum. Am vorbit despre legăturile lui Stoianoglo cu Platon și Șor. Despre riscul de a ne îneca la mal acum când drumul spre Uniunea Europeană este deschis. Am reflectat asupra aspectelor unde am greșit și unde după alegeri vor trebui făcute schimbări radicale”, a declarat politicianul.

El a spus că, în următoarele 5 zile se decide soarta țării pentru următoarele decenii și este nevoie de o mobilizare excepțională pentru a învinge frauda și dezinformarea. “Vorbiți cu rudele, vorbiți cu colegii, distribuiți prestația remarcabilă a doamnei președintă de la dezbaterea de azi, faceți un video cu motivele pentru care veți ieși la vot. Doar prin implicarea fiecăruia vom învinge”, a conchis el.

Share