Partidul „Viitorul Moldovei” a decis ce va face la prezidențiale

Partidul „Viitorul Moldovei” a decis ce va face la prezidențiale

Consiliul Politic Național al Partidului „Viitorul Moldovei” s-a întrunit în ședință și a adoptat o declarație cu privire la turul al doilea al alegerilor prezidențiale, informează OFICIAL.

„Poporul nostru și-a demonstrat deja atitudinea față de actuala guvernare. Rezultate trucate, falsificări, șantaj, dezinformări și presiuni administrative asupra concurenților electorali, interzicerea completă a mijloacelor de informare în masă de orice opinie alternativă – chiar și toate acestea nu au fost suficiente ca cetățenii să-și exprime dezacordul față de cea care se numește președintă și față de cursul său bolnăvicios și plin de ură”, se spune în declarația formațiunii.

Partidul lui Vasile Tarlev mai afirmă că, guvernarea a distrus economia țării și „ transformă sistematic Moldova într-o zonă gri și într-un deșert. Copiii noștri sunt forțați să-și părăsească patria în căutarea unor venituri mai mari”.

„Este important să înțelegem cât de ipocrită este întreaga campanie electorală a Maiei Sandu. Îi îndemnăm pe toți cetățenii moldoveni care au votat pentru mine în aceste alegeri prezidențiale și pe toți cei care au votat pentru alți candidați, să voteze împotriva ei în turul doi”, a subliniat formațiunea.

Share