Dorin Recean: Cetățenii au spus un „DA” ferm la referendum și un „DA” pentru ca să construim țara noastră pe modelul european

Dorin Recean: Cetățenii au spus un „DA” ferm la referendum și un „DA” pentru ca să construim țara noastră pe modelul european

Prim-ministrul Dorin Recean, în debutul ședinței Guvernului, a mulțumit tuturor cetățenilor care au mers la vot la 20 octombrie curent, informează OFICIAL.

„În ciuda tuturor acestor tentative de a frauda votul, de a face propagandă, cetățenii RM au spus un „DA” ferm la referendum și un „DA” pentru ca să construim țara noastră pe modelul european. Felicit cetățenii pentru această alegere!

Noi, Guvernul, avem de lucru și mai mult cu cei care au votat „NU”. Noi trebuie să mergem și să le explicăm ce înseamnă să construim viața noastră prosperă aici, acasă.

Mulțumesc tuturor celor de acasă și celor din străinătate care au votat la 20 octombrie curent!”, a declarat oficialul.

Totodată, el a spus că organele de resort „vor prezenta amploarea fraudei” și și-a exprimat speranța că „toți candidații care sunt efectiv pentru democrație vor condamnna acest efort de fraudă”.

„Opțiunea noastră pentru turul al doilea este ca toată lumea să iasă la vot și să voteze liber. Nu pot ei fura cât putem noi vota!”, a conchis politicianul.

Share