(VIDEO) Irina Vlah: Eu nu am partid şi ţin să vă asigur că, după alegerea în funcţia de Preşedinte, nu voi face jocul nimănui

(VIDEO) Irina Vlah: Eu nu am partid şi ţin să vă asigur că, după alegerea în funcţia de Preşedinte, nu voi face jocul nimănui

Candidatul independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie, Irina Vlah, a lansat un apel video către alegătorii care încă nu au decis cui să-și dea votul.
În mesaj, Vlah spune că mulţi dintre alegători au pierdut încrederea în partide şi în exponenţii acestora.

„De-a lungul anilor, v-au înşelat aşteptările atât partidele de dreapta, cât şi de stânga. Înţeleg această stare de spirit pe care o aveţi, dar, totodată, vă îndemn să nu lăsaţi mâinile în jos şi să nu fiţi indiferenţi faţă de alegerile prezidenţiale. Eu, după cum bine ştiţi, candidez independent la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova. Eu nu am partid şi ţin să vă asigur că, după alegerea în funcţia de Preşedinte, nu voi face jocul nimănui, ci voi acţiona în strictă conformitate cu aşteptările pe care le au cetăţenii Republicii Moldova. Cunosc problemele reale ale oamenilor, deoarece sunt permanent în teritoriu şi comunic cu cetăţenii direct. Am soluţii pentru aceste probleme şi ele au fost consultate pe larg cu minunaţii oameni ai Moldovei”, susține Irina Vlah.

Politiciana mai spune că în calitate de Președinte va veni cu angajamente clare în faţa cetăţeni şi cu un program de acţiuni concrete.

„Interesul meu sunt oamenii, dar nu partidele, care v-au dezamăgit pe mulţi dintre dvs. Dacă alţi candidaţi au în spate partide, eu am în spate cetăţenii Republicii Moldova. Dacă alţii au nevoie de funcţia de Preşedinte pentru a promova interesele partidelor lor, eu vin la Preşedinţie pentru a soluţiona problemele oamenilor. Însă, pentru aceasta e nevoie să ne mobilizăm cu toţii, să participăm activ la alegerile prezidenţiale din data de 20 octombrie 2024 şi împreună să dăm startul marilor şi adevăratelor schimbări. Schimbări de care are nevoie Republica Moldova! Schimbări de care au nevoie oamenii!”, afirmă candidata.

Ea îndeamnă alegătorii să nu fie indiferenți față de scrutinul de  duminică.

„Asta îşi doresc inclusiv anumite partide, anumiţi candidaţi. Ei vor ca la alegeri să participe cât mai puţini oameni ca să-şi poată face mai lejer jocurile lor politice ascunse. De aceea, trebuie să participăm activ la votare! Să facem împreună primul pas spre dezvoltare, bunăstare, normalitate!”, a conchis Vlah.

Share