(VIDEO) Irina Vlah: Pe scurt, la Harvard, Sandu nu a învățat ce înseamnă democrația. Atunci, noi îi vom da o lecție!

(VIDEO) Irina Vlah: Pe scurt, la Harvard, Sandu nu a învățat ce înseamnă democrația. Atunci, noi îi vom da o lecție!

Irina Vlah, candidat independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova la alegerile din 20 octombrie, a anunțat că, la Căușeni, poliția a cerut să fie dat jos bannerul său electoral.

„Isteria lui Sandu continuă! Mi s-a spus că, la Căușeni, poliția a cerut să fie dat jos bannerul meu electoral.

Nu doar că folosește resursele administrative la maximum, dar nici nu le permite candidaților să-și desfășoare campania în mod normal.

Cu doar câteva zile în urmă, poliția a reținut un tiraj al ziarului meu. La Naslavcea, poliția de frontieră a încercat să împiedice startul campaniei mele electorale. Poliția oprește și agitatorii echipei noastre”, a spus politiciana într-un video publicat pe rețelele de socializare.

În context, Irina Vlah a mai menționat: „Pe scurt, la Harvard, Sandu nu a învățat ce înseamnă democrația. Atunci, noi îi vom da o lecție! Și o vom învăța să răspundă conform legii pentru abuzurile din acești 4 ani”

„Doamna Sandu, până pe 20 octombrie mai este puțin timp. Știu că vor mai urma provocări împotriva mea, dar acestea nu vă vor salva. Pregătiți-vă rucsacul galben și fiți gata de plecare. Între timp, vă recomand să recitiți Codul penal”, a declarat politiciana, adresându-se șefului statului, Maia Sandu, candidat la prezidențiale.

Share