(VIDEO) Din programul electoral al Irina Vlah: „Investitorii vor avea garanții că afacerea lor în Moldova nu este în pericol”

(VIDEO) Din programul electoral al Irina Vlah: „Investitorii vor avea garanții că afacerea lor în Moldova nu este în pericol”

Irina Vlah, candidat independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova la alegerile din 20 octombrie curent, a spus că, „conducerea incompetentă a Maiei Sandu a transformat Moldova într-o țară cerșetoare, care supraviețuiește pe baza creditelor”, dar și că ea candidează la Președinție pentru a construi o economie puternică, ce va permite creșterea nivelului de trai al cetățenilor.

Politiciana a spus că, potrivit programului său electoral, în calitate de președinte, va crea un Consiliu Economic care va dezvolta măsuri urgente pentru relansarea economiei.

„Voi oferi sprijin industriilor de producere și IT. Aceasta va fi un impuls puternic pentru dezvoltarea economică.

Voi propune politici care să protejeze investițiile interne și străine. Investitorii vor avea garanții că afacerea lor în Moldova nu este în pericol. Acest lucru ne va oferi mai multe locuri de muncă pentru cetățenii noștri și mai multe taxe pentru bugetul de stat.

Regulile de arendă a spațiului de stat pentru întreprinderile producătoare vor fi simplificate.

Voi propune o politică fiscală flexibilă care să stimuleze dezvoltarea economică. Voi elabora amendamente la legislație care să simplifice deschiderea întreprinderilor mici și mijlocii în zonele rurale”, a enumerat Irina Vlah într-un mesaj video publicat pe canalul său de Telegram, îndemnând: „Moldova poate fi prosperă! Alege inima!”.

Share