Irina Vlah: Niciodată clasa politică nu a fost mai departe de problemele oamenilor decât acum

Irina Vlah: Niciodată clasa politică nu a fost mai departe de problemele oamenilor decât acum

Din păcate, în ultimii ani am asistat la o degradare continuă în politica autohtonă şi tonul în acest sens l-a dat Maia Sandu şi echipa sa. Niciodată clasa politică nu a fost mai departe de problemele oamenilor decât acum. Eu, împreună cu colegii din „Platforma Moldova”, am implementat timp de mai multe luni campania „Vocea Poporului”” – a declarat Irina Vlah, președintele Platformei Moldova, candidat desemnat la funcția de Președinte al țării, în cadrul unui interviu pentru noi.md, informează OFICIAL.

Ea a spus că a discutat cu oamenii din toată ţara, a adunat într-un tot unic problemele cu care ei se confruntă, a venit cu soluţii concrete etc.
„Două lucruri m-au şocat: în primul rînd, că nici una din gravele probleme cu care se confruntă oamenii nu figurează pe agenda guvernării; în al doilea rînd – nedorinţa guvernării de a le soluţiona, chiar şi atunci cînd le-am propus soluţii concrete. Această situaţie nu mai poate fi tolerată.
Politicienii, în special guvernarea, trebuie să se întoarcă cu faţa spre oameni, să-i audă, să-i înţeleagă şi să le soluţioneze problemele. Iar dacă nu pot face acest lucru, atunci trebuie să plece din politică. Pentru că politica trebuie făcută pentru oameni, dar nu urmărind nu ştiu ce interese ascunse”, a mai spus ea.
Share