Maia Sandu a depus listele de semnături la CEC

Maia Sandu a depus listele de semnături la CEC

Maia Sandu, șeful statului, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de Președinte al țării, a depus astăzi semnăturile colectate pentru înregistrare în cursa electorală din 20 octombrie curent, informează OFICIAL.

De asemenea, la Comisia Electorală Centrală a fost depus un pachet de documente necesare în vederea înregistrării.

„Am depus astăzi la Comisia Electorală Centrală 25 de mii de semnături, din cele peste 28 de mii colectate, pentru a putea fi înregistrată în calitate de candidată la alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Mulțumesc fiecărui om care și-a depus semnătura, pentru fiecare cuvânt de încurajare. Le mulțumesc colectorilor pentru munca depusă. Sprijinul pe care l-am văzut în aceste zile mă convinge că suntem o mare familie de oameni care doresc să-și vadă țara prosperă și europeană. Împreună putem face lucruri mari. Vă mulțumesc!”, a declarat Maia Sandu.

Precizăm că, pentru înregistrarea unui candidat la funcția de Președinte sunt necesare între 15 000 și 25 000 de semnături valabile. 

Amintim că, primul candidat înregistrat în cursa electorală, care a depus semnăturile, este Alexandr Stoianoglo – înaintat de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. 

Share