(FOTO) Primul clopoțel a răsunat la Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Grigoriopol

(FOTO) Primul clopoțel a răsunat la Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Grigoriopol

Primul clopoțel în anul școlar 2024-2025 a răsunat duminică, 1 septembrie, la Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Grigoriopol.

Alături de corpul didactic, părinți și cei peste 310 elevi, la eveniment au fost prezenți Viceprim-Ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian, ambasadorul României în Republica Moldova E.S. Cristian Leon Țurcanu și dl Roman Roșca, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, președintele comisiei speciale de monitorizare și control parlamentar asupra realizării politicii de reintegrare a țării.

Vicepremierul Oleg Serebrian le-a adresat un mesaj de felicitare elevilor, părinților acestora și corpului didactic, urându-le succes, abnegație și perseverență.

Oficialul a mulțumit pedagogilor și părinților pentru curajul, patriotismul și devotamentul față de cauza națională de care dau cu toții dovadă, în pofida problemelor cu care se confruntă în regiune.

Vicepremierul a dat asigurări că autoritățile Republicii Moldova mențin în centrul atenției problemele școlilor cu predare în limba română din regiunea transnistreană și depun eforturi pentru a crea condiții normale pentru activitatea acestora.

Share