PSDE: Puterea PAS a produs o mare decepție

PSDE: Puterea PAS a produs o mare decepție

„Reforme eșuate, justiție decapitată, instituții ale statului nefuncționale, depopulare masivă, presă cenzurată, economie distrusă, investitori alungați, opoziție supusă presiunilor, agricultură la pământ – cam astea-s, foarte pe scurt, așa-numitele reușite ale guvernării PAS în cei trei ani de mandat”, afirmația a fost făcută de PSDE.

Formațiunea spune că puterea PAS a produs o mare decepție.

„Așteptările au fost mari, iar rezultatele au fost sub toate așteptările. Nicio promisiune majoră îndeplinită pe plan intern, doar frânturi de rezultate, care și acelea au fost posibile cu ajutorul partenerilor externi, în special cu ajutorul României.

Oamenii o duc din ce în ce mai greu. Fug din țară din cauza sărăciei și deznădejdii. Dacă oamenii trăiesc la limita sărăciei, nu au locuri de muncă plătite decent, nu au servicii publice de calitate, instituții funcționale care să-i apere, totul este în zadar. Nu poți să-ți justifici continuu toate eșecurile căutând diverse pretexte.

Fără oameni nu te integrezi în Uniunea Europeană. Dar ei sunt tot mai puțini. Pleacă tinerii, mor bătrânii, iar cei care rămân așteaptă și tot așteaptă vremurile bune promise, care n-au venit și e clar că nu vor mai veni.

Situația e gravă, iar faptul că guvernarea PAS ascunde gunoiul sub preș și ne hrănește în continuare cu iluzia vremurilor bune, acest lucru nu înseamnă că oamenii nu văd și nu își dau seama că au fost trași pe sfoară, mințiți și manipulați în cel mai grosolan mod.

Partidul Social Democrat European a fost și va rămâne de partea oamenilor și este gata să repare tot ce a stricat PAS. Știm cum să o facem, avem oameni profesioniști și foarte bine pregătiți în echipă, care au demonstrat deja ce pot.

Dezideratul nostru, pe plan extern, rămâne aderarea la UE, și asigurarea unei bunăstări reale, nu imaginare, pe plan intern”, spune PSDE.

Share