Concept comercial exclusiv pe placul fiecărui consumator și a familiei sale, implementat sub brandul Rogob

Concept comercial exclusiv pe placul fiecărui consumator și a familiei sale, implementat sub brandul Rogob

Rogob SRL, cel mai mare producător de salamuri şi delicatese din carne, vine pe piața locală cu implementarea unui model comercial unic în Republica Moldova.

Astfel, în imediata vecinătate a fabricii din localitatea Goianul Nou, a fost deschis un complex comercial alimentar, care îmbină într-un tot întreg o sală luminoasă și înverzită în stil Province Modern, cu terasă şi bucătărie proprie, cu meniu exclusiv în asortiment larg, dar şi un market modern cu o vastă gamă de produse alimentare și băuturi.

Întregul complex este amplasat pe 750 metri pătraţi. Vizitatorii locației în stil de restaurant vor beneficia de bucătărie de cea mai înaltă calitate – bucatele vor fi pregătite exclusiv din carne proaspătă de la fabrică, iar unele dintre ele – în baza unor reţete exclusiviste, care pot fi găsite numai în această locaţie.

Utilajele folosite în bucătărie sunt de la producători de top din Germania, Italia, Franţa şi Olanda.

Bucătăria are capacitatea de a deservi zilnic până la 1000 de persoane, iar circa 100 persoane pot fi deservite concomitent.

Restaurantul-cafenea e construit în stil green garden, fiind înconjurat din toate părţile de verdeaţă, iar de la terasă se deschide o impresionantă privelişte a câmpiilor şi dealurilor naturii magice autohtone.

Restaurantul-cafenea și marketul sunt predestinate atât locuitorilor din regiune şi celor ce trec pe traseu, cât şi gurmanzilor, care vor dori să vină aici special pentru a se delecta cu bucate exclusiviste.

La rândul său, marketul oferă un vast sortiment, care include peste 5000 de poziţii de mărfuri şi produse de la peste 170 de furnizori, inclusiv de la 120 de producători. De asemenea, veți putea beneficia de promoții, produse noi, degustări periodice.

Administraţia Rogob SRL menţionează că implementarea acestui proiect unic în Moldova face parte din strategia companiei de a se apropia cât mai mult de consumatori, oferindu-le cele mai calitative delicatese în cele mai confortabile condiții.

Din 27 iunie 2024 sunteţi așteptați cu drag în fiecare zi de la 07.30 până la 21.00 pentru a servi bucate delicate exclusive pe gustul fiecăruia.

ROGOB. PE PLACUL MOLDOVEI.

Share