Igor Grosu: Prin votul exprimat ieri, Republica Moldova intră pe harta electorală a Europei și a României

Igor Grosu: Prin votul exprimat ieri, Republica Moldova intră pe harta electorală a Europei și a României

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, spune că prin votul exprimat ieri, Republica Moldova intră pe harta electorală a Europei și a României.

Potrivit lui, moldovenii, și de această dată, au demonstrat că sunt europeni și că le pasă de marea familie europeană.

„Prin votul exprimat, am arătat maturitate, spunând Nu extremismului politic și populismului și că Moldova crede în Democrație!

Vom munci ca în anul 2024 să învingă democrația, iar democrația se apără prin vot, ceea ce am făcut la alegerile locale, la alegerile europarlamentare și aceasta vom face la 20 octombrie. Vom demonstra, ca de fiecare dată, că vocea noastră este puternică, că suntem europeni și că ne pasă de viitor. De aceea, noi, Partidul Acțiune și Solidaritate, vom continua să mergem din casă în casă, din poartă în poartă, pentru a le vorbi oamenilor din întreaga țară despre beneficiile de a face parte din marea familie europeană. Această familie europeană ne va asigura pacea, bunăstarea și ne va ajuta să ne păstrăm tradițiile.

Vom continua să muncim împreună cu Partidul Național Liberal, cu Partidul Popular European, să construim o Moldovă puternică, cu o țară vecină ca România puternică, într-o Uniune puternică”, a spus Igor Grosu.

Share