(VIDEO) Andrei Năstase a făcut o promisiune cetățenilor cu care a fost la discuții

(VIDEO) Andrei Năstase a făcut o promisiune cetățenilor cu care a fost la discuții

Andrei Năstase, fost ministru, pretendent la funcția de Președinte al țării, ieri, a mers în câteva localități din raionul Hâncești, unde a discutat cu cetățenii și a făcut o promisiune – să facă totul ca vocea cetățenilor să fie auzită la toate nivelurile.

„Ceea ce m-a preocupat întotdeauna, a fost oportunitatea de a lua pulsul vieții adevărate de acolo, de la rădăcină, de la firul ierbii cum se spune, adică de la oameni minunați și respectați ai pământului.

Am fost profund impresionat de cei care transformă fiecare zi într-un act de curaj, care muncesc din greu pentru a-și întreține familiile. Fie că e vorba de locuitorii Hânceștilor, fie că e vorba de cei de la Cărpineni și Lăpușna, discuțiile s-au concentrat pe găsirea de soluții concrete pentru îmbunătățirea condițiilor de trai, modernizarea infrastructurii sau susținerea agriculturii locale”, a spus politicianul.

Andrei Năstase a mai menționat că a promis să sprijine eforturile oamenilor și să facă totul ca vocea lor să fie auzită și respectată la toate nivelurile de decizie.

„Le-am mulțumit pentru că ne-au oferit ocazia să auzim cum bate inima adevărată a țării”, a adăugat el.

Politicianul, după discuții, a mers și la secția de votare organizată la primăria orașului Hâncești cu prilejul alegerilor europarlamentare.

„Am votat pentru viitorul european al Moldovei. De alegerile europene care au loc astăzi depinde în mod real sprijinul pentru integrarea noastră europeană. Să nu vă pară ca sunt alegeri care nu au legătură cu Moldova, dimpotrivă, România este principalul nostru partener pe drumul integrării europene și rezultatul alegerilor de astăzi este cu atât mai important pentru fiecare dintre noi. Îndemn toți cetățenii moldoveni cu cetățenie română să iasă la vot și să voteze pentru o Europa liberă și puternică, pentru viitorul Moldovei în această comunitate a statelor prospere”, a subliniat ex-ministrul.

Share