Igor Roșca: Strategia de dezvoltare a companiei „Rogob” ne permite să ne menţinem poziţia de lider pe segmentul nostru de piaţă

Igor Roșca: Strategia de dezvoltare a companiei „Rogob” ne permite să ne menţinem poziţia de lider pe segmentul nostru de piaţă

Igor Roşca, fondator al „Rogob” SRL, a dezvăluit care sunt planurile companiei pentru următoarea perioadă. 

„Strategia de dezvoltare a companiei noastre pe piaţa internă se implementează pas cu pas şi o vom implementa şi în viitorul apropiat. Este o strategie eficientă, care ne permite să ne menţinem poziţia de lider pe segmentul nostru de piaţă şi ne apropie şi mai mult de consumatorii din Republica Moldova”, a menționat el în cadrul unui interviu pentru Curentul.md.

Însă – a punctat omul de afaceri – dincolo de această strategie, este în faţă o altă mare provocare – de a efectua exporturi de produse procesate din carne pe piaţa europeană.

„Anul 2023 ne-a adus şi mai aproape de realizarea acestui obiectiv şi eu sunt sigur că vom reuşi să ne atingem scopul propus”, a subliniat fondatorul „Rogob”.

În cadrul aceluiași interviu, Igor Roșca a vorbit despre anul 2023. „A fost un an în care am făcut noi paşi în implementarea strategiei pe care o avem, scopul de bază al căreia este să oferim consumatorilor produse de calitate înaltă la preţ accesibil şi să fim cât mai aproape de ei şi de aşteptările lor. În acest sens, punem accentul nu doar pe inovaţii, tehnologii moderne, materie primă de calitate, dar şi pe extinderea teritorială. Şi aici am în vedere nu doar extinderea propriei reţele de magazine, ci şi o prezenţă cât mai largă în alte reţele comerciale.

Totodată, nu pot să nu remarc că anul 2023 a fost important pentru noi şi din alt punct de vedere – fabrica noastră a fost vizitată de o delegaţie de nivel înalt din componenţa căreia au făcut parte miniştri ai agriculturii din ţări membre ale UE, reprezentanţi ai Directoratului General pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală a Comisiei Europene, delegaţi FAO şi WFP, reprezentanţi ai corpului diplomatic, dar şi ai Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare din Republica Moldova.

În 2023 am avut şi alt motiv de satisfacţie – în cadrul unei ceremonii interne la fabrică, am premiat peste 20 de angajaţi care au făcut 15 ani şi 10 ani de activitate. A fost un eveniment cu o semnificaţie deosebită, căci profesioniştii pe care-i avem la fabrică sunt cea mai mare bogăţie a noastră”.

Share