Un nou protest al Partidului „ȘOR”, la Guvern: Nu slujiți regimul PAS

Un nou protest al Partidului „ȘOR”, la Guvern: Nu slujiți regimul PAS

Zeci de membri și simpatizanți ai Partidului „ȘOR”, precum și oameni de rând, au protestat în dimineața zilei de luni, la Guvern. Manifestanții le-au cerut angajaților acestei instituții să nu se supună, să nu slujească regimului PAS, care este unul antipopular și antisocial. De asemenea, participanții la acțiunea de protest au cerut demisia guvernării, pe care o acuză de provocarea tuturor crizelor din țară.

Consilierul fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR”, Iurie Cuznițov, a declarat că Guvernul nu se ocupă de elaborarea politicilor în beneficiul oamenilor. Dimpotrivă, poporul este flămând și însetat, deoarece de PAS este furat.

„Acest Guvern a demonstrat până acum că este unul antipopular și antisocial. Atragem atenția angajaților acestei instituții și sperăm să fim auziți de către toți. Nu slujiți regimul PAS! Acești angajați ar trebui să lucreze în interesele poporului, noi, cetățenii, suntem cei care ar trebui să le dăm indicații, să lucreze în beneficiul nostru, dar ei au uitat pentru ce au fost trimiși în Guvern. Iarna care vine va fi foarte grea. Facturile vor fi foarte mari, iar salariile – la fel de mici. Actuala guvernare nu a venit cu niciun program care să avantajeze populația. Jos regimul PAS!”, a accentuat Iurie Cuznițov.

„Acest Guvern, în frunte cu premierul Gavrilița, nu mai reprezintă interesele poporului, nu lucrează în interesele cetățenilor, nu le soluționează problemele pensionarilor, tinerelor familii, de aceea, executivul trebuie să plece în demisie. Ei numesc în funcții importante ale statului cumetri, rude, pe care le plătesc cu salarii mari, spre deosebire de ceilalți angajați. Anul școlar a început cu un deficit de peste 2000 de cadre didactice. Ei nu fac nimic în această direcție, vor să distrugă sistemul de învățământ, sistemul de sănătate, dar noi nu le vom permite asta! Demisia! Vă cerem tuturor, inclusiv polițiștilor, să nu slujească regimul PAS. Poporul vă plătește, PAS vă folosește”, a declarat consilierul din Consiliul municipal Chișinău, din partea Partidului „ȘOR”, Serghei Burgudji.

Reprezentanții Partidului „ȘOR” susțin că protestele, flashmob-urile și alte acțiuni stradale vor continua, până când guvernarea PAS, precum și președintele Maia Sandu, vor preda puterea și vor fi organizate alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate.

Share