Jurgen Klopp, în lacrimi la TV după ce Liverpool a devenit campioana Angliei: „Nu am cuvinte, este incredibil”

Jurgen Klopp, în lacrimi la TV după ce Liverpool a devenit campioana Angliei: „Nu am cuvinte, este incredibil”

Liverpool a cucerit titlul după 30 de ani de pauză, iar antrenorul Jurgen Klopp a fost vizibil emoționat după ce a devenit matematic campion.

Jurgen Klopp a apărut în direct îmbrăcat în echipamentul lui Liverpool, iar pe parcurs ce vorbea despre performanța echipei a început să plângă: „Nu am cuvinte, este incredibil. Să devin campion cu acest club este de-a dreptul increibil. Este o realizare incredibilă pentru jucătorii mei, sunt foarte bucuros că pot să-i antrenez. Nu am știut cum vor arăta meciurile după pauză, totul e schimbat acum, dar a ieșit bine până la urmă. Dedicăm titlul suporterilor, am lucrat împreună”, a spus Jurgen Klopp, după ce Manchester City a pierdut pe terenul lui Chelsea, scor 1-2, relatează Digisport.ro.

În această etapă, Liverpool a trecut de Crystal Palace, cu 4-0. „Cormoranii” s-au impus în jocul de pe Anfield, contând pentru etapa a 31-a din Premier League, prin golurile lui Trent Alexander-Arnold (23), Mohamed Salah (44), Fabinho (55) şi Sadio Mane (69).

A fost o performanță perfectă pentru echipa lui Klopp, care nu i-a permis adversarei să aibă nicio atingere a mingii în propriul său careu.

Pentru antrenorul german, ajuns în Anglia în 2015, e primul titlu național câștigat după opt ani. În 2012, el cucerea Bundesliga, cu Borussia Dortmund.

Totodată, Jurgen Klopp e deja la al patrulea trofeu obținut pe Anfield. A luat Liga Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor, toate trei în 2019.

Mihaela Rotari

Share