Greceanîi s-a văzut cu Ambasadorul SUA: „Va fi continuată cooperarea cu Blocul ACUM pe…”

Greceanîi s-a văzut cu Ambasadorul SUA: „Va fi continuată cooperarea cu Blocul ACUM pe…”

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, s-a întâlnit, astăzi, cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii (SUA), Dereck J. Hogan, transmite OFICIAL.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au discutat situația social-politică din țară precum și teme de actualitate de pe agenda relațiilor bilaterale, subliniind importanța continuării reformei justiției conform rigorilor internaționale.

„Am subliniat deschiderea pentru dezvoltarea bunei colaborări. În cadrul dialogului am reiterat determinarea autorităților de a continua și impulsiona reformele în Republica Moldova. Am anunțat că noul Guvern și-a asumat să implementeze proiectele demarate în termeni restrânși”, a spus Zinaida Greceanîi, potrivit unui comunicat de presă.

De asemenea, Președintele Parlamentului a subliniat respectarea în continuare a angajamentelor asumate în fața partenerilor externi. „Am remarcat că pe proiectele benefice societății va fi continuată cooperarea cu Blocul ACUM, menționând că acesta nu va fi atacat”, a declarat Zinaida Greceanîi.

Cristina Parfeni

Share