Chiril Moțpan: Eșecul pe care l-a înregistrat de PDM la locale e prezentat ca vină a Blocului ACUM

Chiril Moțpan: Eșecul pe care l-a înregistrat de PDM la locale e prezentat ca vină a Blocului ACUM

Chiril Moțpan, președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, în cadrul unei conferințe de presă, și-a exprimat poziția cu referire la acuzațiile Partidului Democrat din Moldova precum că rezultatul formațiunii în alegerile locale ar fi fost influențat de Blocul ACUM, informează OFICIAL.

„Conducerea PDM se încăpățânează să nege realitatea, ieșind cu declarații stranii. Eșecul pe care l-a înregistrat de PDM la locale e prezentat ca vină a Blocului ACUM, care ar fi corupt alegătorii și aleșii locali, nu PDM, zice Filip, a furat țara și a distrus ideea de luptă politică. Fruntașii partidului se fac a uita de acțiunile de șantaj și corupere, prin care sute de primari, membri ai altor partide, s-au declarat adepți ai lor, printre aceștia și primari care se bucurau de susținere la nivel local. Mulți dintre ei au decis să iasă din această grupare și să servească intereselor locale”, a spus Moțpan.

Oficialul a mai spus că Blocul ACUM nu va acționa „niciodată așa cum a făcut PDM”, „ar fi dezonorant, inacceptabil și nedemn”.

Cristina Gurez

Share