Fruntaș al Blocului ACUM: Știind calitatea oamenilor PSRM, a altora, discutând împreună, am putea forma un CMC minunat

Fruntaș al Blocului ACUM: Știind calitatea oamenilor PSRM, a altora, discutând împreună, am putea forma un CMC minunat

Blocul electoral „ACUM”, după încheierea alegerilor locale generale, se va împărți iarăși în două fracțiuni: PAS și Platforma DA. Anunțul a fost făcut de către deputatul Vladimir Bolea, în cadrul emisiunii „Главный вопрос” de la NTV Moldova, informează OFICIAL.

Vladimir Bolea a menționat că, lista de consilieri a fost formată jumătate la jumătate.

„Sunt 9 la 9 sau 9 la 10. Știind calitatea oamenilor noștri pe care i-am delegat, știind calitatea oamenilor PSRM, a altora, mai este acolo și Chironda, foarte bun, cred că, cu toți acești oameni, discutând împreună, ar putea forma un Consiliu minunat, lucrativ, care poate începe schimbările în Chișinău”, a spus Bolea.

Totodată, Bolea a spus că, Blocul ACUM a auzit propunerea PSRM, însă, după finalizarea alegerilor, partidele își vor convoca organele de conducere și vor lua o decizie.

La rândul său, socialistul Bogdan Țîrdea a atras atenția că, dacă ar forma o coaliție la nivel de CMC între PSRM și ACUM, atunci ar fi o situație fenomenală.

„Noi avem 22, ei 19, este un caz fără precedent, coaliție de 41 mandate din 51.  Ar fi stabilitate, funcționalitate. S-ar putea lua decizii după plan”, a adăugat Țîrdea.

Andriana Cheptine

Share